JÍDELNÍ LÍSTEK
Datum: |
27.02.2023 – 03.03.2023 |
Pondělí | Polévka brokolicová 1a,7,9 Kuřecí kung-pao, dušená rýže 1a,5,9 |
Úterý | Polévka dršťková 1a,9 Sekaná pečeně, brambory 1a,3 |
Středa | Polévka zeleninová s kroupami 1a,1c,9 Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7 |
Čtvrtek | Polévka z hlávkového zelí 1a,9 Přírodní vepřový plátek, brambory 10 |
Pátek | Polévka kulajda 1a,3,7,9 Boloňské špagety 1a,7 |
Datum: |
06.03.2023 – 10.03.2023 |
Pondělí | Polévka bramborová na kyselo 1a,7,9 Zapečený květák, brambory 1a,3,7 |
Úterý | Polévka z rybího filé 1a,7,9 Polpety z hovězího masa, těstoviny 1a,9 |
Středa | Polévka s drožďovými knedlíčky 1a,3,9 Hamburská vepřová plec, houskový knedlík 1a,3,7 |
Čtvrtek | Polévka kmínová s vejcem 1a,3,9 Hrachová kaše s párkem, chléb 1a,9 |
Pátek | Polévka rajská s těstovinou 1a,9 Pastýřská pochoutka, jasmínová rýže 1a,9 |
ALERGENY:
- 1. obiloviny obsahující lepek, 1a)pšenice, 1b)žito, 1c)ječmen, 1d)oves, 1e)špalda,
1f) kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich.
- 2. korýši a výr. z nich, 3. vejce a výr. z nich, 4. ryby a výr. z nich,
- 5. podzemnice olejná (arašídy), 6. sójové boby (sója) a výr. z nich,
- 7. mléko a výr. z nich, 8. skořápkové plody, 9. celer, 10. hořčice a výr. z ni,
- 11. sezamová semena (sezam), 12. oxid siřičitý a siřičitany,13. vlčí bob (lupina) a výr. z něj, 14. měkkýši a výr. z nich.
DOBROU CHUŤ !!
Změna jídelníčku vyhrazena.
Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování